Liffey 35

A mi em passa una cosa que li passa a tothom i és que un dia a l’any faig anys. En el meu cas és el 24 de febrer (cada any és el mateix dia) i avui en faig 35. Sense feina, sense nòvia, blablablabla, ai Marc què en farem de tu…és que ja hauries de començar a encarrilar el tema…blablablabla.

Però bé, el dilluns van sortir les notes dels exàmens de desembre i n’he aprovat 3 de 4. No està gens malament comparat amb les dues darreres sessions, en les que em van enfonsar en la més absoluta de les misèries…i sense feina ni nòvia. Ara me’n queden dos però això no és garantia de res perquè pels fòrums d’internet he vist gent que només li en queda un però ja és la sisena vegada que fa l’examen.

I d’altra banda, avui he engegat el meu segon projecte online, www.liffey.cat, un diari digital amb notícies, reportatges i articles d’opinió sobre Irlanda. Sí sí, sóc director de diari ara, qui ho havia de dir!…I durant aquests darrers dies també li he fet un lifting a www.dublin.cat que no la reconeixo ni jo que sóc el seu pare.

Recordeu:

www.liffey.cat

www.dublin.cat

I ara amb el vostre permís, me’n torno a la redacció que tinc el teleprompter a punt d’explotar. Clar que no cal tenir teleprompter, vas a passejar per O’Connell Street i les notícies et cauen a les mans…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Liffey 35

  1. Sir William, moltes congratulacions, per l’aniversari i pel diari!

    Per cert: si la doble de l’Anna Simó es presenta pel Partit Laborista, seria possible que a les files del Fine Gael hi hagués un doble del Josep Maldonado? Volem un Maldonado al Museu de Cera ja!!

Els comentaris estan tancats.