La Barra d’en Temple fa 5 anys

* * *   Post anunciat via spam sms   * * * 

Amics lectors, socis i simpatitzants, avui, la Barra d’en Temple (pronunciat tèmpel collons!!!) fa 5 anys.

La veritat és que em fa més il·lusió l’aniversari del bloc que no pas el meu, no per una qüestió d’edat sinó perquè és com si fos el meu fill, el vaig parir jo una tarda vespre de gener del 2006. Qui el va parir! 

Durant aquest darrer any la meva vida no ha canviat gaire i malgrat que hi ha hagut organitzacions d’àmbit global i de pensament anglosaxó (de la Baixa Saxònia més concretament) que han intentat enfonsar-me en la misèria, jo, Sir William Temple, Duc de Dorset i Senyor de Temple Bar, individu bregat en mil batalles, continuo al peu del canó aguantant el temporal des del meu DÚPLEX al barri on hi ha la crème de la crème de Dublin, Republic of Ireland. Per cert, ara per a entrar al complex residencial on visc s’ha de tenir una targeta magnètica, ja no serveix marcar el codi que era el 8993.

Com els fidels seguidors de la Barra sabran, darrerament m’he donat a la beguda fotografia panoràmica i poc a poc vaig millorant la tècnica de l’stitching, ara només falta aprendre a fer fotos. També tinc gent controlant les fires i certàmens internacionals Ruben, al loro! per a veure si definitivament surt una càmera que faci les fotos igual que ho veu l’ull humà, sobretot les que en una part de la foto hi ha molta claror i la part no tant clara queda enfosquida. Si us plau, no em vingueu amb pallassades que si la resolució, el blablablabla i sobretot una paraula que quan algú m’explica alguna cosa de fotografia i la sento ho deixo córrer: el diafragma. 

I dins de la fotografia panoràmica m’he obsessionat amb les de 360º; si veieu un individu per Dublin, americana marró col·lecció tardor del 1992, bambes Lacoste negres amb sola blanca i trípode de 620 grams…pst! aquest sóc jo. Les de 360º en moviment les podeu veure a http://360.dublin.cat – Secret: la foto de Sandymount la vaig fer des d’un lloc que era més a prop del País de Gal·les que d’Irlanda

I per a acabar i sense voler semblar els d’Irish Rail amenaçant la seva clientela i publicant els delictes dels evasors tarifaris amb el lloc del delicte i la pena imposada…pagueu la quota de subscripció al bloc o ens veurem als tribunals!!! Sé on viviu i recordo perfectament la vostra cara!!! 

 

See you in Court

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: La Barra d’en Temple fa 5 anys

 1. Caram!
  Com està el pati!

 2. JosepArnau diu:

  Company, aixo es una farsa, que et tornin els calers!

  Enhoabona per l’aniversari del bloc i felicitar-te per les fotos que son genials. Encara t’agafaran els de Google maps per a que vagis a fer fotos arreu…

 3. MOLTES FELICITATS!!! Una abraçada! 🙂

 4. Moltes congratulacions, Sir William, Duc de Dorset i Senyor de Temple Bar!!!

  Sí, sí, sí… quina poca fenya teníem tots plegats, el gener de 2006!

 5. Search diu:

  Son poques les webs que arriben a 5 anys! Feicitats!

  I per cert… prova aixo: http://es.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range

Els comentaris estan tancats.