Tesco destroyer

Ja sabeu que jo sóc un individu de costums fixos i una cosa que faig habitualment és anar a comprar al Tesco de Phibsboro (Phibs pels amics). He de reconèixer que darrerament he anat alguna vegada al Dunnes Stores a comprar formatges de qualité però jo sóc un home de Tesco. Això ho dic perquè ahir quan vaig anar a comprar una senyora feia enquestes i em va fer unes preguntes i li vaig dir això del Dunnes i va semblar com si jo comprés als dos llocs, però no, jo sóc una persona fidel al Tesco.

Jo, igual que la gent normal, quan vaig al Tesco em dedico a agafar les coses que vull comprar i les poso al cistell. Però de fa molt temps he observat que hi ha gent que es dedica a canviar les coses de lloc; no he enganxat ningú in fraganti però tinc material gràfic amb les proves del delicte. Clar que si les coses es miren des del costat positiu també es podria pensar que tot és una estratègia del Tesco aplicant fins al límit totes les teories de màrqueting. Som-hi doncs: 

1. La seguretat de la clientela és bàsica per a Tesco. A fi d’evitar que un cop de carro contra una estanteria provoqui una allau de iogurts de mora i rubarb fastigós que puguin sepultar una iaia de Drumcondra (Dublin 9), es prenen mesures per a amortir l’impacte FOTO   

2. No hi ha res millor que quan la teva filla petita llegeix la revista de la Barbie es prengui una Coca-Cola FOTO i es mengi unes berlines FOTO

3. Al Tesco hi ha productes de qualitat i també el Tesco Value, que són més econòmics. El que passa és que a vegades pot ser que no et sentin gaire bé i al cap de 5 minuts estiguis utilitzant un producte complementari FOTO. Clar que això també et pot passar amb marques de reconegut prestigi FOTO

4. Segurament us hauran dit manta vegades que abans de tocar menjar us heu de rentar les mans amb sabó, no? Vaig a fer-me un saaaaanbits! FOTO

5. Què es necessita per a fer ous bullits? FOTO, i si els vols bullir amb llet doncs també FOTO

6. A la gent que li agrada tant el peix com la carn no se la pot fer anar per tots els passadissos del supermercat FOTO i el mateix per a aquells que els agrada fer ous ferrats i sucar-hi pa FOTO

7. En un món on triomfa el mestissatge Tesco s’hi apunta, no pot ser que tot sigui del mateix color FOTO

8. Qui no ha menjat mai pa amb oli? FOTO

9. A vegades l’Actimel té grumolls i és millor passar-lo pel col.lador FOTO

10. Si les patates no estan prou fregides… FOTO

Trobareu totes les fotos a flickr i també us recomano visitar la nova secció de dublin.cat amb fotos panoràmiques en moviment 360.dublin.cat  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.