La gent no sap llegir

L’altre dia vaig llegir que als alumnes catalans de primària els costa llegir i escriure. I és que amb tants ordinadors, tanta gameboy (jo no vaig passar de les maquinetes, la meva era la del King Kong), tant "ai, el nen n’ha suspès set però és igual, que passi de curs", assignatures txorres que només serveixen per a que els nanos encara s’atontin més i que el conseller d’Educació sigui un socialista de carrera, doncs tenim tots els ingredients per a que les noves generacions siguin uns 0 a l’esquerra (que és el mateix que dir que Esquerra és un 0).

Però no tot és negatiu; a vegades penso que aquests nanos aborregats difícilment seran competència a l’hora d’aconseguir una feina quina feina si no en tens!! Jo quan anava a l’escola compartia ordinador amb una o dues persones i com a molt una hora a la setmana (feia E.A.T.P. Informàtica, ara no recordo què volia dir E.A.T.P.). Fer classe amb ordinador i sense llibres? Però què dius, va home va, és que no hi ha dret!

Però no us penseu que això de no saber llegir és un problema que només afecta Catalunya…nooooooo!!! Ja ho deia aquell del fòrum de l’autobús que anava cap a As Seirbhís: els de Dublin són ximples i no saben llegir (comentari 9). Jo vaig pensar que era la típica brega intercomtal irlandesa a l’estil Terrassa-Sabadell, Sitges-Vilanova i la Geltrú (amb subbrega entre els de Vilanova i els de la Geltrú), Olesa-Esparreguera, Reus-Tarragona, etc. però noooooo!!! Els de Dublin no saben llegir i després et diuen que els hi han robat la bicicleta com a la Yvonne o es foten una hòstia quan surten del lavabo o els cau la casa a sobre o els hi immobilitzen el cotxe…que t’havien avisat collons!!!

No saben llegir
 * Les bicicletes lligades a les baranes seran retirades
  
Cleaning in progress   Caution!!!        Demolition in progress  Quedes avisat!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.